ICT Service

Onze 3 winkels beschikken allen over een eigen technische dienst, zo helpen wij klanten met problemen aan hun producten. Aan onze (zakelijke) klanten bieden wij ook hulp via Teamviewer, zo kijken wij ter plekke met u mee en hopen zo het probleem gelijk op te lossen zodat u weer verder kunt. Naast de mogelijkheid om uw computer bij ons te brengen of hulp via Teamviewer, komen wij ook aan huis.

Het uurtarief voor aan huis repareren of bij onze technische dienst is gelijk. Ook voor de installatie van printers & scanners, aanleg of verbetering van (draadloze) netwerken en het overzetten van bestanden naar uw nieuwe computer, kunt u bij ons terecht. Sinds 2013 voeren wij ook reparaties uit aan tablets en smartphones. Hierbij werken wij uitsluitend met A-kwaliteit onderdelen.


Sociaal

Dijkma Electronics beschikt over een sociaal en gemotiveerd team.


Professioneel

Ons team gaat professioneel te werk, en houd de klant tevreden.


Kwaliteit

Zo leveren wij producten en diensten van goede kwaliteit!


Netwerk & Telecommunicatie

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om grote en kleine bedrijven te voorzien in alle automatiseringsbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van bedrijfsnetwerken, zodat u jaren zorgeloos gebruik kunt maken van uw werkplek(ken). Als er dan toch problemen zijn, lossen wij dat snel en adequaat op met ons team van specialisten.

Sinds begin 2014 zijn wij begonnen met het aanbieden van eigen internet diensten, waaronder ons eigen Dijkma Glasvezel. Tevens zijn wij een aanbieder van internet hosting en bieden wij een hoogwaardig en uitgebreid pakket internetdiensten aan. Omdat Dijkma Electronics een hoogwaardige partner heeft in glasvezel aanleggen, zijn er bij u thuis altijd mogelijkheden!